ACS Poli a depășit parțial pasa neagră. Alb-violeții au remizat cu CS Mioveni

ACS Poli a reușit să obțină un egal, 1-1, pe terenul celor de la CS Mioveni, un rezultat bun doar pentru moral, deoarece echipa nu urcă de pe ultimul loc. Meciul a început slab, după care argeșenii au deschis scorul prin Cosmin Năstăsie, însă  bănățenii au egalat prin Octavian Drăghici.

Prima parte a jocului a fost una destul de anostă, iar bănățenii nu au avut nicio ocazie. Mioveniul a avut un prim șut pe lângă poartă, trimis de Rădescu, pentru ca în minutul 21, Smaranda să respingă mingea trimisă spre buturi de Ayza. Valentin Bakint a avut și el o reluare peste poartă, din centrul careului, dar gazdele au fost periculoase cu două ocazii importante din finalul reprizei. Drugă a tras pe poartă din lovitură liberă, dar Mădălin Smaranda a respins din nou. Portarul a intervenit și înainte de pauză, la o minge trimisă periculos de Coșereanu.

Jocul s-a schimbat destul de mult pentru ambele formații în repriza secundă. Timișoara a avut o ocazie la o fază la care Golda a deviat mingea, iar Stere a reluat peste poartă. Mioveniul a pus pericol prin același Drugă, cu două ocazii la un minut diferență. Mai întâi, fotbalistul Mioveniului a bătut o nouă lovitură liberă direct pe poartă, dar Basic a intervenit salvator, iar apoi Smaranda i-a respins o altă centrare periculoasă. Portarul Sima a respins și el un prim șut al lui Bîrnoi, dar Mioveniul a continuat cu presiune, după un șut peste buturi al lui Coșereanu.

După un joc atât de deschis, au venit și golurile. În minutul 72, gazdele au înscris după o lovitură liberă bătută de Neagu. Smaranda a respins în față, iar de acolo, Cosmin Năstăsie a înscris. Imediat, oaspeții au fost periculoși, după ce Sima a respins un șut al lui Drăghici, Stere a reluat, dar apărarea a respins pericolul. În minutul 76 însă, Drăghici a marcat cu un șut la vinclu, după o lovitură liberă de la 25 de metri. Coșereanu a băgat mingea în poarta lui Smaranda în minutul 80, dar reușita nu a fost validată din cauza unui ofsaid.

CS Mioveni: Val. Sima – Kilyen, Rob. Gheorghe (min 69 C. Alexe), Celea, Burnea – Rădescu, C. Năstăsie, R. Drugă (min 88 S. Ivan), Coşereanu – Ayza (min 69 al. Neagu), Val. Balint

ACS Poli: Smaranda – Motreanu, Melinte, Basic, D. Filip – Golda, Haruţ, D. Codrea, Bîrnoi – Stere (min 79 Foca), Oct. Drăghici

ACS Poli joacă din nou miercuri, de la ora 14, pe Electrica, cu Daco-Getica București.

Sursă foto: facebook.com/pg/ACSPoliTimisoara