PSD Timiș acuză coaliția de guvernare locală de troc politic: „Ionuț Nasleu rămâne în CA la Piețe SA cu sprijinul nemijlocit al primarului Fritz”

Președintele PSD Timiș, Alfred Simonis, critică majoritatea din CL Timișoara după decizia de anulare a AGA de la SC Piețe SA. Simonis acuză USR PLUS și PNL de troc politic, argumentând cu faptul că din cadrul societății a fost îndepărtat doar directorul, nu și ceilalți liberali din CA. 

„Cu numai două ore înaintea ședinței, consilierii locali au fost anunțați că ședința (n.r, AGA) se anulează, fapt care dovedește totalul dezinteres față de situația reală de la această firmă, cu pierderi economice și o inconștiență crasă a noilor administratori ai orașului în ceea ce privește guvernarea locală. Niciodată, în istoria recentă a Primăriei Timișoara și a consiliului local, nu s-a jucat alba-neagra cu ședințele AGA. Ionuț Nasleu rămâne, astfel, în CA la Piețe S.A. A plecat doar din funcția de director, alături de alți colegi din PNL, cu sprijinul nemijlocit al primarului Dominic Fritz. Probabil că acesta a fost trocul politic dintre USR-PLUS și PNL: îndepărtarea omului lui Nicolae Robu de la conducerea societății în schimbul păstrării sinecurilor și indemnizațiilor pentru liberalii din Consiliul de Administrație!”, a transmis Alfred Simonis prin intermediul unui comunicat de presă.

Primarul Timișoarei, a mai spus Simonis, a ratat o șansă importantă „de a arăta că doriți într-adevăr o altfel de administrație locală și ați arătat că sunteți prizonierul intereselor de grup ale colegilor de coaliție. Somn ușor, Dominic Fritz!”

CITEȘTE ȘI: Ionuț Nasleu a fost demis de la conducerea societății Piețe SA