PSD nu votează nicio majorare de taxe în Timișoara pentru 2022!

mihai ritivoiu

Social-democrații timișoreni anunță că se opun majorării taxelor și impozitelor în Timișoara, de anul viitor, majorare propusă de administrația Fritz. În schimb vor să propună amendamente de diminuare a dărilor locale. 

Consilierii PSD vorbesc despre „două lovituri financiare crunte” pe care administrația Fritz ar vrea să le dea timișorenilor. Asta în contextul în care pe ordinea de zi a plenului CL Timișoara de marți sunt două proiecte de hotărâre – unul care propune majorarea taxelor locale pe 2022, al doilea care stabilește noul preț al gigacaloriei.

„PSD nu va vota nicio majorare de taxe şi impozite pentru anul 2022, ci va propune amendamente de diminuarea acestora. Dacă aceste majorări fi aprobate, acest lucru se va realiza cu complicitatea PNL! Degeaba preşedintele Alin Nica susține că liberalii nu vor susține nici un fel de scumpiri, în condițiile în care un consilier PNL votează cu USR şi le asigură întotdeauna majoritatea în plen! Nici noul preț la gigacalorie nu va fi acceptat de PSD, pentru că este inadmisibil să măreşti facturile pentru populația dependentă de Colterm pentru a acoperi amenda de 21 de milioane de euro şi managementul dezastruos al societății de termoficare!”, a transmis Mihai Ritivoiu, președintele PSD Timișoara.

CITEȘTE ȘI: Fritz s-a răzgândit! Va propune dublarea facturilor la căldură, nu triplarea lor