PSD a aruncat în cursa pentru Primăria Voiteg un candidat „tânăr, cinstit, gospodar și familist”, după ce a realizat o cercetare sociologică

Claudiu Ciolac, un tânăr în vârstă de 38 de ani, angajat ca agent agricol, este candidatul PSD la funcția de primar al comunei Voiteg, fiind ales după ce partidul a realizat o cercetare sociologică.

PSD Timiș a decis să realizeze o cercetare sociologică înainte de a desemna candidatul care va intra în curs pentru funcția de primar al comunei Voiteg.

Înainte de a desemna candidatul, am făcut o cercetare sociologică în direcția identificării candidatului pe care și-l doresc locuitorii comunei Voiteg. Rezultatul a reliefat faptul că cetățenii își doresc un primar tânăr, cinstit, gospodar, apropiat de familie, care să fie din rândul lor, care să știe care sunt problemele comunei”, a declarat, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, senatorul Eugen Dogariu, prim-vicepreședinte al PSD Timiș.

Astfel, candidatul ales este Claudiu Ciolac, în vârstă de 38 de ani, angajat de trei ani în cadrul Primăriei Voiteg ca și agent agricol.

Sunt de profesie inginer biotehnolog. În ultimii trei ani am lucrat ca și agent agricol la Primăria Voiteg, cunosc cât de cât problemele cetățenilor. Am luat decizia de a candida prin faptul că sunt tânăr, am dorința, pregătirea, tinerețea ca să duc la bun sfârșit proiectele începute de fostul primar. Sunt căsătorit, am o fetiță, sunt un familist convins, un gospodar. M-aș bucura tare mult ca în 27 iunie locuitorii din Voiteg și Folea să-mi acorde încrederea și să ducem la bun sfârșit proiectele începute. Sunt multe lucruri de pus la punct. Trebuie îmbunătățită curățenia, proiectul de apă-canal pentru Folea sper să reușim să-l ducem la bun sfârșit, să realizăm un spațiu de joacă pentru copii, avem unul, dar nu la standarde pentru o comună ca și Voiteg”, a explicat Claudiu Ciolac, prezent la conferința de presă.

În cursa pentru fotoliul de primar al comunei Voiteg a intrat și Niculae-Ioan Pop, fost viceprimar cu atribuții de primar în localitate. Acesta a demisionat din Partidul Republican și și-a semnat adeziunea la PNL în ziua în care a anunțat public intrarea în cursa pentru fotoliul de primar al comunei.

Alegerile parțiale au loc în 27 iunie, după ce fostul primar, Tudor Marinescu (PSD), a decedat în noiembrie 2020. Martinescu a fost primar al comunei începând din 1996.

1000x100 (5)