Candidatul PNL la Primăria Voiteg, înscris în partid în ziua în care și-a anunțat intrarea în cursă

Niculae-Ioan Pop, fostul viceprimar cu atribuții de primar în localitatea Voiteg, județul Timiș, a demisionat din Partidul Republican și și-a semnat adeziunea la PNL în ziua în care a anunțat public intrarea în cursa pentru fotoliul de primar al comunei. 

Pop a fost ales consilier local din partea Partidului Republican, la ultimul scrutin local. A fost viceprimar, ulterior primar interimar. A demisionat ca să poată candida în 27 iunie, când au loc alegeri parțiale ca urmare a decesului primarului ales în septembrie 2020.

Pop este economist și are un business în construcții de 25 de ani. A fost din 1996 până în 2008 membru PNL, ulterior s-a înscris în Partidul Republican.

„Până în 2008 am fost membru PNL, apoi nu am mai făcut politică și de anul trecut m-am înscris în Partidul Republican. Sunt din nou membru PNL de astăzi (n.r, vineri). Am găsit primăria cu puține datorii, în primele două luni le-am achitat pe toate, însă inventarul nu a mai fost făcut de 10, 11 ani, infrastructura lasă puțin de dorit, dar nu sunt lucruri grave în primărie. Cred că voi câștiga alegerile cu 70%. Sunt optimist pentru că lumea e mulțumită.”, a declarat Niculae-Ioan Pop.

„Ne propunem să câștigăm aceste alegeri și să punem comuna Voiteg pe un alt traseu, cel al unei comune moderne, în care reformele atât administrative, la nivel local, dar și investițiile în infrastructura locală să primeze și, împreună cu CJT și Guvernul României să reușim să dăm locuitorilor comunei o nouă șansă la bunăstare.

Alegerile parțiale au loc în 27 iunie, după ce fostul primar, Tudor Marinescu (PSD), a decedat în noiembrie 2020. Martinescu a fost primar al comunei începând din 1996.