Promovarea, o luptă în trei!

explo 1000x200

Daniel Opriţa, antrenorul Metalului Reşiţa, spune că nu trebuie emise judecăţi prea aspre după primul eşec suferit de rosso-neri pe teren propriu, 1-2 cu Fortuna Poiana Câmpina, deoarece echipa sa are valoare pentru a ameninţa din nou poziţia de lider a Timişoarei.

Poli a profitat de eşecul Metalului de runda trecută şi s-a distanţat la patru puncte în fruntea clasamentului. Fortuna Poiana Câmpina s-a apropiat şi ea de reşiţeni după succesul din Valea Domanului, însă Daniel Opriţa e convins că mai e mult de jucat şi că e prematur să se considere că zarurile au fost deja aruncate în această serie. „Sunt sigur că vom câştiga următoarele meciuri. Nu o să cădem. Şi echipele mari mai pierd. Băieţii sunt luptători, sunt gladiatori şi o să-şi revină. Tot noi o scoatem la capăt, că pentru noi jucăm. Nu vedeţi că lumea nu prea vine, nu e mulţumită?! Jucăm pentru noi, pentru echipă, pentru familiile noastre”, a spus antrenorul Reşiţei, supărat deoarece la meciurile Metalului vin în continuare puţini spectatori, iar printre aceştia sunt destui care mai mult critică decât încurajează echipa.

În ceea ce priveşte lupta la vârf, Opriţa s-a lămurit cum stau lucrurile: ,,Timişoara s-a distanţat de noi, trebuie să nu mai facem paşi greşiţi şi să ţinem aproape de ei. Ăsta este obiectivul nostru. S-a apropiat şi Câmpina, se pare că e o luptă în trei. Încercăm să luăm cât mai multe puncte”.

Comments

  1. seby says:

    te vedem noi ce fel de gladiatori sinteti mai laudarosule si arogantule .sa nu fiti niste gloabe sambata cand va vom umili in pancota . asta ca sa te stopam sa mai fi arogant si increzut.