Profu’ pistolar, care a împușcat un tânăr în cap, a fost arestat preventiv!

promovare online Timisoara Casa Auto

Emil Anoca, profesorul de sport care a împușcat în cap un tânăr în vârstă de 22 de ani, a ajuns astăzi în arestul poliției. Asta, după ce magistrații de la Judecătoria Oravița au decis că este un pericol pentru societate.

Tânărul nu a depus plângere penală împotriva autorului faptei până în acest moment, dar anchetatorii au decis să ia măsuri. „Aseară, Emil Anoca a fost reținut pentru 24 de ore, pentru ca astăzi să fie prezentat în fața instanței. Judecătorii au decis să îl trimită în arest preventiv pentru 20 de zile”, a declarat procurorul George Bucurică, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oravița.

CITEȘTE ȘI: VIDEO. Tânărul împușcat în cap vrea dreptate. Profu’ pistolar merge la ore!

Infracțiunile de care este acuzat sunt: uz de armă neletală fără drept, lovire și refuzul de recoltare a probelor biologice. Pentru aceste acuze, profu’ pistolar riscă până la 6 ani de închisoare.

Din surse neoficiale, se pare că Emil Anoca ar fi condus și autoturismul proprietate personală în noaptea cu pricina.

promovare banner maxagro

Reamintim că weekendul trecut medicii de la UPU Oravița au apelat numărul unic de urgență 112, să anunțe că la spital s-a prezentat un tânăr cu o plagă împușcată. Polițiștii s-au sesizat imediat, deși atât victima, cât și Emil Anoca au spus că a fost un accident ceea ce s-a întâmplat.

VEZI ȘI: EXCLUSIV. Focuri de armă la Oravița. Un profesor de sport a împușcat în cap un tânăr!

În această săptămână, profu’ nu s-a mai prezentat la ore la liceul la care predă, invocând faptul că este bolnav.

publicitate tmc 640