VIDEO. Tânărul împușcat în cap vrea dreptate. Profu’ pistolar merge la ore!

Grav rănit în zona feței, accidental, după cum le-a declarat profesorul de sport polițiștilor, tânărul cere să se facă lumină în cazul său. Acesta este nemulțumit de faptul că în urma unui astfel de incident autorul faptei este încă liber.

Incidentul de la Oravița, din noaptea de sâmbătă spre duminică, a stârnit un val de simpatie pentru tânărul de 22 de ani, care s-a ales cu fața distrusă, după ce arma profesorului de sport s-a descărcat aparent fără motiv. Apelul a fost dat la numărul unic de urgență de medicii de la UPU Oravița, care au decis să transporte victima la spitalul din Reșița, iar ulterior s-a luat decizia că la Timișoara glonțul ar putea fi extras doar de specialiștii de la maxilo-faciale.

CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV. Focuri de armă la Oravița. Un profesor de sport a împușcat în cap un tânăr!

tm4ua media express de banat (100x1000px)

Din primele cercetări, se pare că autorul, Emil Anoca (foto), se afla sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul a susținut cu tărie că arma i s-ar fi descărcat accidental și că nu ar fi intenționat să îl rănească pe tânăr.

Chiar și așa, victima, de 22 de ani, este nemulțumită de faptul că proful deține acasă un arsenal de arme pentru vânătoare, dar că nu a fost pedepsit pentru incident. Acesta a stat de vorbă cu reporterii de la Vocea Timișului.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz, care urmează să fie instrumentat după ce tânărul împușcat le va da o declarație anchetatorilor în care să povestească ceea ce s-a întâmplat.

Până când oamenii legii fac dreptate în acest caz,  Emil Anoca s-a îmbolnăvit subit, iar acum este în concediu medical.

Mai grav este însă faptul că Emil Anoca este profesor de sport de mai bine de 10 ani la Liceul Tehnologic ,,Mihai Novac” din Oravița și își vede în continuare de profesie. Este originar din Sichevița și este pasionat de vânătoare. Oamenii spun despre el că este un om pașnic, dar că de fiecare dată când consumă băuturi alcoolice ar purta la el pistolul. Arma i-a fost confiscată.

banner 970 x 250