ȘOCANT. Om de afaceri din Oravița tranșat la Biserica Albă!

O crimă oribilă a șocat Banatul Montan! Asta, după ce oamenii  au aflat că un cunoscut întreprinzător privat care deținea un magazin de mobilă și electrocasnice second hand la Oravița a sfârșit în mod tragic.

De mai bine de 10 ani, Pavel Anka a derulat activități diverse în Oravița. Omul obișnuia să își petreacă mult timp în orașul din Banat, mai ales că afacerile îi mergeau strună. Acesta deținea chiar și un apartament în oraș, deși era originar din Grebenaț.

Bărbatul obișnuia să facă în mod constant drumuri în Serbia de unde își aproviziona magazinele, iar ultima dată a fost văzut pe data de 9 februarie. Cel mai probabil, aceasta a fost data la care a fost omorât, potrivit www.dojnazemo.com.

Sursa citată spune că motivul oribilei crime ar fi gelozia. Asta, pentru că autorul faptei l-ar fi bănuit pe omul de afaceri că ar avea o relație cu soția sa. Crima a avut loc la Biserica Albă, iar oamenii legii au fost șocați când au văzut că bărbatul gelos nu s-a limitat doar la crimă, ci a tranșat trupul bărbatului și l-a băgat în saci. Probabil, așa intenționa să scape de fapta sa. În prezent, bărbatul, de 39 de ani, este în arestul Poliției, fiind principalul suspect al crimei, potrivit www.dojnazemo.com.

FOTO: www.dojnazemo.com