Profesorii penali au scăpat de arest. Franț și Oriol sunt sub control judiciar!

Cei cinci profesori ai Universității „Eftimie Murgu” din Reșița s-au prezentat astăzi în fața instanței. Întâlnirea a avut loc cu ușile închise, în Cameră Preliminară.

Florin Franț, Irina Oriol, Ruxana Ghiță, Mihai Vișan și Alexe Ilici, toți cinci inculpați în dosarul instrumentat de procurorul general al României, beneficiază, de astăzi, de măsuri mai ușoare din partea instanței cărășene.

„Tribunalul Caraș-Severin a judecat cererea de menținere a măsurii a arestului la domiciliu pentru Franț și Oriol și menținerea arestului judiciar pentru ceilalți inculpați. Pentru inculpatul Franț s-a admis cererea prin care am solicitat înlocuirea cu control judiciar. De azi înainte, acesta se va afla sub control judiciar, înlocuindu-se măsura arestului la domiciliu. Mi se pare că am intrat într-o stare de normalitate, dosarul urmând a intra pe fondul cauzei. Se va întâmpla asta după ce se vor clarifica contestațiile privind măsurile din Camera Preliminară”, a declarat în urmă cu puțin timp avocatul Cosmin Bolosin pentru Express de Banat.

În zilele următoare, Parchetul va decide dacă va face sau nu recurs.

Comments

  1. Vasile zis Bombardierul says:

    Acest Florin Frant este cea mai dezgustatoare persoana pe care o puteti intalni in viata voastra nesemnificativa. De restu nu imi pasa, dar Florinache este un lache cu besini de lux expirate. La fel ca firma bijuteri cu termene de garanti umflate artificial. Ups, am dat din casa!

  2. Adam says:

    Nemernicul se va alege pana la urma cu “condamnare cu suspendare”, pentru ca asa-i la noi!

  3. Astarastoaie Haralambie says:

    Doamneee…cata rautate gratuita!!!