Ultimatum în Valea Domanului! Se pune lacătul la club!

Metalul Reșița a rămas pe ultimul loc în Liga a II-a după ce a pierdut din nou pe teren propriu, 0-1 (0-1), cu Chindia Târgoviște.

Rosso-nerii au jucat catastrofal, fără vlagă și fără niciun fel de ambiție în fața a vreo 60 de spectatori și au rămas cu un singur punct în clasament. Oaspeții au deschis scorul după numai patru minute de joc, reșițenii având, teoretic, timp suficient să alerge după egalare. Jocul echipei antrenate de Eugen Trică a lăsat însă de dorit și, probabil, nici dacă s-ar fi jucat două zile Metalul nu ar fi fost în stare să înscrie. A făcut-o, ce-i drept, o dată, în prima repriză, dar atunci un tușier care nu are nicio treabă cu arbitrajul a inventat o poziție de ofsaid. În rest, mai nimic de remarcat la rosso-neri. Poate doar o ocazie a lui Chițu și paradele lui Zimmermann în situație unu la unu, care au limitat proporțiile scorului. Și, bineînțeles, stângăciile unor fotbaliști care nu au niciun fel de scuze, chiar dacă problemele din Valea Domanului sunt multe și datează deja de atâta vreme. Sunt însă destui așa-ziși fotbaliști care nu merită să joace nici la Liga a III-a sau a IV-a, cu atât mai puțin să îmbrace tricoul unei echipe din al doilea eșalon. E vorba despre jucători care se descurcă mai greu cu mingea și care nu știu cum e să transpire pe terenul de fotbal, dar o fac atât de des pe ringurile de dans, pe ritmuri de manele și cu băutură din belșug. Cu șprițurile în nas e greu, într-adevăr, să dai o pasă bună la doi metri și nu întâmplător Eugen Trică a intrat în vestiar anunțându-și demisia.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157659259287059″]

„Ce au jucat ei azi nu e fotbal din punctul meu de vedere. Am vrut să-mi dau demisia după meciul ăsta. Ei m-au întors. Mi-au spus că o să văd altceva la meciul cu UTA, că o să joace să câștige meciul. Ăsta e un ultimatum pentru toată lumea! Noi ni l-am dat singuri, și antrenorul, și jucătorii. În momentul în care mergem la UTA și nu câștigăm partida, e posibil să punem lacăt la club, pentru că nu mai are rost în situația asta. Ne facem de rușine cu toții, mă fac și eu, ca antrenor, se fac și ei. Nu se mai poate! Aștept să văd altceva. În momentul în care nu văd altceva la meciul de la UTA, se termină totul! Să-și ia și ei valizele, îmi iau și eu valizele și să se dea credit copiilor care sunt la Reșița. Nu poți să păcălești fotbalul! Să n-ai atitudine, să n-ai determinare, să nu ai dorință de victorie nu ai ce căuta pe teren. Așa nu se mai poate continua! E ultimatum la meciul de la Arad, nu câștigă, punem lacătul!”, a declarat furios după meci antrenorul Metalului.

Comments

 1. LuxPhotoFuchs says:

  Dacă un rezultat depinde de o POZIŢIE DE OFSAID inventată de un asistent ce rol mai au jucătorii, antrenorii, conducătorii? Şi atenţie, conform “Regulilor jocului” a regulamentului fotbalului, Legea 11, POZIŢIA DE OFSAID nu se sancţionează!!!!!!!!! Se semnalizează şi se sancţionează doar OFSAIDUL!!!!

 2. minu says:

  10 lei biletul pentru o echipa de ultimul loc? daca erau pe locul 1 cit era biletul 100 de lei RUSINE ASA ATRAGETI OAMENI LA MECI

 3. euuu says:

  Rusine sa le fie celor care au distrus echipa asta ! La meciul urmator vor fi la meci doar rudele jucatorilor .. Trica ai nimerit rau aici , nu exista seriozitate ambitie … Onoare la echipa asta . Meriti o echipa de liga I. Succes.

 4. eu says:

  cine drac il ia pe ratatu asta de trica ? bine totusi ca a venit ….are cine pune lacatu pe club. rufa din indepartatul bucuresti nu mai zice nimic ? managerul gurgu mai aduce ceva vedete ?
  cei 60 de spectatori [ pe bilete nu cred ca au fost 20 ] stiu cine conduce clubul ? pentru ca meritati sa stiti va spun eu. clubul este condus de tatal lui rufa un om depasit , un om pensionat pe caz de boala si de carol gurgu mecanic pe locomotiva pe la IMR in trecut. multumiti ?

 5. spagar fara acte says:

  Primarul a distrus echipa, de ce sa nu fim cinstiti si realisti.

 6. BTK Killer says:

  Trica? :)) asta care a declarat ca poate sa dea inscris ca cfr nu nu mai pierde niciun meci cu el pe banca?

 7. rsd says:

  ” spagar fara acte ” actele tale sunt la Gataia ? daca nu sunt inca sigur vei ajunge acolo

 8. spagar fara acte says:

  Rsd,ai aparut lingaule? Uita-te si la Resita, cum si-a bagat Scaraotschi coada-ce a fost si ce a ajuns. Faptul ca dai bani publici (cu care s-ar fii putut realiza proiecte utile comunitatii ca drumuri,asfaltari,curatenie) la o echipa care apoi sa ajunga in pragul desfintarii/falimentului se numeste neglijenta in serviciu si posibil spalare de bani. DNA-ule, cand ai de gand sa ne dati o veste buna, sa cantam si noi ,,La multi ani”

 9. rsd says:

  e uzata placa prostule