Profesor clujean, cu merite recunoscute

Alt titlu de Doctor Honoris Causa a fost acordat astăzi profesorului universitar Radu Munteanu pentru contribuția acestuia la dezvoltarea învățământului superior și european în cadrul Universității „Eftimie Murgu” din Reșița.

Diploma acordată astăzi în cadrul festivității de la UEM este doar o încercare de a-i mulțumi și a-i recunoaște meritele și contribuția pe care profesorul universitar Radu Munteanu le-a avut în cadrul universității reșițene. „Universitatea „Eftimie Murgu” Reșița sărbătorește data de 24 ianuarie într-un mod total deosebit, având alături ca oaspete de onoare pe profesorul universitar, doctorul și inginerul Radu Munteanu”, declară prof.univ.dr. Doina Frunzăverde, rectorul universității reșițene.

Deși la activ cu peste zece astfel de titluri la universități din țară și de peste hotare, diploma acordată astăzi nu a fost una în plus, ci una cu mare însemnătate pentru președintele de onoare al Universității Tehnice din Cluj-Napoca. „Am ascultat cu o emoție, pe care cred că o înțelegeți, cuvintele frumoase la adresa mea și am avut impresia că nu este vorba despre mine. Aparțin de astăzi universității dumneavoastră , acestui corp didactic minunat, alături de oameni valoroși. Mă bucur că am avut fericirea să trăiesc un astfel de eveniment”, a declarat, în fața profesorilor, a studenților și a invitaților, profesorul universitar Radu Munteanu.

Indiferent de numărul titlurilor primite de-a lungul anilor de activitate, și astăzi în Aula Magna a universității au fost prezente persoanele apropiate profesorului clujean tocmai pentru a marca acest eveniment la adevărata valoare și importanță. „Momentele importante în viață se realizează în prezența celor dragi. Tocmai de aceea, prezenți în sală se află soția domnului profesor și colegii săi de la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca”, a precizat rectorul universității, prof.univ.dr. Doina Frunzăverde.

banner 1000 x 100 hd

Comments

  1. Cititor says:

    pacat ca poza este stricata de un infractor