Produse locale în cadrul unui târg de Crăciun organizat la Deta

targ deta
1000x100

Și în orașul Deta, din județul Timiș, se pregătește un târg de Crăciun. Evenimentul va avea loc între 18 și 19 decembrie, în curtea Casei Ferch, iar vizitatorii vor putea cumpăra decorațiuni, produse locale și lucrări realizate de meșteșugari din Banat.

Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului în județul Timiș anunță că și în orașul Deta va fi organizat un târg de Crăciun inedit. Evenimentul se va desfășura timp de două zile, între 18 și 19 decembrie, în curtea Casei Ferch.

Timp de două zile, în 18 – 19 decembrie, între orele 10.00 – 18.00, în curtea Casei Ferch din Deta (str. Victoriei, nr. 27 – 29) va avea loc o nouă ediție a Târgului de Crăciun în aer liber. În condiții de siguranță, vizitatorii vor putea găsi decorațiuni de Crăciun, produse tradiționale, lucrări realizate de meșteșugari din Banat, obiecte cu specific de Sărbători și produse locale”, au informat reprezentanții asociației.

De asemenea, în curtea casei se vor servi gulaș, preparat după rețetă tradițională, și ceai cald. Mai multe informații despre târgul de Crăciun organizat la Deta puteți obține apelând numărul de telefon 0727 013 332.