Procurorii DNA au impus un nou arhitect-șef la Consiliul Județean Caraș-Severin

Județul Caraș-Severin are un nou arhitect-șef, care va asigura interimatul pe durata suspendării din funcție a lui Victor Naidan.

Potrivit președintelui Consiliului Județean Caraș-Severin, Silviu Hurduzeu, „Ioana Opriș îndeplinește toate condițiile pentru a putea ocupa această funcție. Domnul Naidan este suspendat pe perioada cercetării. Am primit adresă de la Tribunal și, ca urmare a acestei adrese, în conformitate cu prevederile legale, am întocmit dispoziția prin care domnul Naidan a fost suspendat din calitatea de arhitect-șef”.

Victor Naidan a fost trimis în judecată în urmă cu trei luni, fiind cercetat într-un dosar instrumentat de DNA, de fraudare a fondurilor europene.

Lui Naidan totul i se trage de la un proiect privind înființarea portului turistic la Pojejena și achiziția unui catamaran pentru 50 de persoane. Chiar dacă catamaranul lipsea, iar lucrările la port nu fuseseră finalizate, Victor Naidan, manager de proiect la vremea respectivă, a semnat procesul verbal de recepție, care apoi a fost trimis Ministerului Dezvoltării pentru obținerea fondurilor europene nerambursabile.

CITEȘTE ȘI: Catamaranul de la Pojejena, pe traseul DNA Timișoara – Tribunalul Caraș-Severin! Naidan, înecat la mal!