Procuror cărășean, amenințat de Liviu Dragnea?! „Mă gândesc foarte serios să depun plângere penală!”

Magistratul George Bucurică, procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin, a dezvăluit pentru expressdebanat.ro că e foarte posibil să sesizeze organele de cercetare penală cu privire la afirmaţiile ameninţătoare ale liderului PSD!

„Eu sper să nu fie niciun procuror care să riște atât de mult încât să dea curs la această demenţă. Foarte mulți procurori riscă să plătească greu!, a comentat Dragnea posibila urmărire penală a premierului Viorica Dăncilă la sesizarea lui Ludovic Orban, președintele PNL. Procurorul Bucurică a reacționat prompt, comentând în termeni duri pe pagina sa de Facebook. Prezent în redacția Express de Banat, magistratul a mers mai departe și a dezvăluit că analizează dacă să depună o plângere penală pe numele lui Liviu Dragnea.

CITEȘTE ȘI: 

Procurorul Bucurică dezaprobă amenințările și atitudinea lui Liviu Dragnea!

Trăim vremuri destul de dificile. Mi se pare o situație inadmisibilă, de neacceptat, ca magistrații să fie amenințați. Având în vedere că amenințările erau rostite în mai multe faze, mă simt și eu amenințat de acele cuvinte ale domnului Dragnea. Încă mai cântăresc dacă o să depun o plângere penală în acest sens. Mă gândesc foarte serios la acest aspect”, a afirmat magistratul, referindu-se totodată la presiuni și amenințări asupra procurorului de caz, dar și asupra altor procurori vizați de acțiunile lui Liviu Dragnea sau ale colaboratorilor acestuia.