Procurorul Bucurică dezaprobă amenințările și atitudinea lui Liviu Dragnea!

Liderul PSD Liviu Dragnea a apărut pe un post de televiziune centrală cu o declarație în care, practic, amenința procurorul care va avea curaj să deschidă dosar penal premierului Viorica Dăncilă, după ce, la mitingul de sâmbătă, acesta atacase dur Justiția și magistrații.

„Mai are cineva vreo umbră de îndoială că se urmărește subjugarea sistemului judiciar?”, scrie procurorul Bucurică pe contul său de Facebook. „De vreo doi ani se încearcă acreditarea ideii că magistraților procurori li se dictează de către forțe și sisteme oculte rechizitoriile, iar magistraților judecători li se dictează sentințele. Acum domnul Dragnea face același lucru în direct?… La televizor?! Procurorul de caz din respectivul dosar ce ar trebui să facă? Să dispună clasare sau… să dispună tot clasare? Dar dacă nu o va face… ce i se va întâmpla?!”, se întreabă procurorul cărășean.

Cum Liviu Dragnea este cercetat penal într-un dosar ajuns la Înalta Curte de Casație și Justiție, procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin își pune și întrebarea legată de completul care-l judecă: „Dar completul de judecători care urmează să se pronunțe asupra vinovăției domnului Dragnea ce ar trebui să facă? E clar că se pune o mare presiune pe magistrații vizați, dar problema e mult mai gravă. Domnul Dragnea știe că magistrații care nu procedează cum le sugerează dânsul vor Răspunde!!! Dar dacă sistemul judiciar e controlat așa cum susține dânsul de forțe care îi vor cu orice preț răul, de unde știe ca respectivii magistrați vor Răspunde? Și totuși știe! Ca atare, domnul Dragnea știe și cam ce se va întâmpla în dosarele care vor fi deschise respectivilor magistrați pentru că știe că vor Răspunde!!!! Credeți ca se referea la faptul ca vor Răspunde în fata lui Dumnezeu? Nu! Domnul Dragnea știe pentru că, din păcate, sunt magistrați care îl asigură de asta. Asta este adevărata problemă. În sistemul judiciar există și magistrați care partizanează ba cu o parte, ba cu cealaltă. Nu contează cu cine partizanează, dar e clar că numai de independență nu poți să-i mai bănuiești, de altele, gen caracter, onoare demnitate nu cred că se mai pune problema! Din păcate cam așa stă situația !”, scrie procurorul George Bucurică pe contul său de Facebook.