Autografe… anonime?! Enigma Anidei Lasto a rămas nedeslușită

Misterul singurei autoare din România care organizează lansări de carte sub anonimat rămâne la același stadiu. Sceptică, la început, una dintre reprezentantele acesteia, Bianca Drămnescu, afirmă: „Am acceptat să fac branding unei persoane pe care nu o cunosc, în primul rând, pentru că mi-a plăcut ideea, pentru că m-am îndrăgostit de mintea autoarei, iar păstrarea misterului e tocmai elementul forte care îndeamnă publicul să citească”.

Cititorii din Moldova Nouă au ajuns, după cei din Timişoara, Cluj, Deva, Bucureşti, pe lista celor învăluiţi de misterul anonimatului autoarei Lasto. Atât profesorii de la Liceul Tehnologic „Clisura Dunării”, cât şi adolescenţii prezenţi la eveniment au fost ochi şi urechi la tot ceea ce aveau să le comunice reprezentanţii scriitoarei, mai exact: Cătălin Roba (news reporter la Universitatea Politehnică Timişoara), Bianca Drămnescu (asistent universitar doctor la Facultatea de Ştiinţe Politice, Filosofie şi Ştiinţe ale Comunicării din cadrul Universităţii de Vest, Timişoara) şi Adina Stoia (marketing manager).

Încheierea sesiunii de prezentare a celor două cărţi a dat posibilitatea publicului de a-i interoga pe cei trei reprezentanţi ai Anidei, în speranţa că poate, poate desluşesc misterul anonimatului, dar şi de a-şi achiziţiona cărţile preferate, care, spre surprinderea lor, aveau autograful scriitoarei.