Primarul Torma reînvie tradiția! Vrea să alunge spiritele rele ca pe vremuri!

po 1000x100px (3) untitled design set 970x90 px

Măștile vor face „curățenie” din nou în Moldova Nouă! Primarul Adrian Torma vrea să alunge spiritele rele cu ajutorul unei tradiții vechi, adusă în Banat de etnicii germani.

Adrian Torma a promis în campanie că va fi un primar activ, așa că pregătește proiecte și activități pe care comunitatea de la malul Dunării le așteaptă. Una dintre ele este Fășancul, o sărbătoare tradițională despre care se spune că alungă spiritele rele. Fășancul reprezintă o paradă a măștilor de carnaval la care participă toată comunitatea, de la cel mai mic, până la cel mai în vârstă. Asta dorește și primarul Torma: să unească membrii comunității. „Acest eveniment nu are culoare politică şi este un bun prilej de a uni comunitatea, este un prilej de a încerca să uităm de ceea ce ne desparte şi să arătam că putem gândi ca o comunitate unită”, susține edilul orașului din Clisură.

casinoherculane by sungarden gif card de energie dacus 1000x100

Evenimentul permite derularea celor mai fastuoase baluri și petreceri înainte de intrarea în Postul Paștelui. Așadar, primarul Adrian Torma planifică organizarea Fășancului la începutul lunii martie, în cartierul Boșneag. Pentru stabilirea tuturor detaliilor, edilul-șef îi așteaptă pe locuitorii din Moldova Nouă vineri, 29 ianuarie, la cafeneaua Mario, pentru o discuție deschisă.

versay aprilie 980x120 px banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/