Spații verzi, distruse în Moldova Nouă! Primarul Torma le cere scuze public cetățenilor!

explo 1000x200

Șeful administrației publice din Moldova Nouă, primarul Adrian Torma, a prezentat scuze publice locuitorilor din orașul de la malul Dunării pentru lucrările de proastă calitate făcute de Hidroconstrucția în cadrul proiectului de reabilitare a aducțiunii de apă și canal.

Primarul Adrian Torma a criticat, într-o postare pe o rețea de socializare, modul în care cei de la Hidroconstrucția înțeleg să finalizeze lucrările la aducțiunea cu apă și canal. Edilul reclamă faptul că cei de la Hidroconstrucția au ales să facă săpături pe spațiul verde într-o perioadă necorespunzătoare, în sensul în care, în ultima vreme, din cauza precipitațiilor abundente, spațiile verzi au fost distruse aproape complet în urma săpăturilor efectuate. Șeful administrației publice locale din orașul de pe Clisura Dunării și-a cerut scuze cetățenilor și pentru disconfortul creat de executantul lucrărilor, motivând că nu prea are instrumentele legale de a-l constrânge să execute lucrările mai repede și mai bine.

„Vreau să-mi cer scuze pentru modul în care lucrează cei de la Hidroconstrucția și Aquacaraș. Noi suntem aproape de finalizarea lucrărilor acestui proiect și, din păcate, am ajuns pe spațiul verde exact când nu se cade, în perioada ploioasă. Am fost ieri la blocul 20, am văzut dezastrul ce l-au lăsat în urma lor și pentru asta o să-i sancționăm, la fel cum am făcut-o și până acum, atât pentru lucrările din oraș, cât și pentru cele de pe strada 1 Decembrie”, a conchis edilul-șef al orașului de la malul Dunării, Adrian Torma.