Primarul Popa, despre candidatul PNL la Consiliul Județean: „Voi merge cu Romeo Dunca de mână până la capăt, pentru că, în primul rând, este prietenul meu”

Până la campania electorală pentru alegerile locale mai este ceva timp, însă politicienii nu se sfiesc să-și atace adversarii cu tot felul de acuze pe care până acum le-au ținut doar pentru ei. Ca o noutate, atacurile vizează nu atât partidele, cât persoane cu funcții de răspundere în instituțiile statului, lideri din administrație și mediul de afaceri. În concluzie, cel puțin în Caraș-Severin, ne așteptăm la o campanie bazată pe declarații acide, pe ton ridicat și în consonanță cu ambițiile politicianiste.

După ce Ion Mocioalcă l-a atacat pe candidatul PNL la șefia Consiliului Județean în urma postării pe Facebook a unui filmuleț în care protagoniștii sunt Romeo Dunca și iubita sa, a venit rândul primarului Reșiței, Ioan Popa, care este și liderul liberalilor reșițeni, să iasă la atac, într-o conferință de presă.

CITEȘTE ȘI: Mocioalcă, întrebare pentru Vela: Ce amendă a primit prietenul și omul de afaceri pe care îl susțineți să ajungă președinte al Consiliului Județean?

„Deși nu am intrat în campanie electorală, în ultimele zile, în ultimele săptămâni au început să exacerbeze un pic informațiile , discuțiile și cancanurile pe teme electorale. De ce merge Dunca de mână cu Tăițelu, de ce Dunca nu a avut mască într-un magazin, de ce, de ce, de ce. Vreau să transmit celor care își fac probleme de genul ăsta că voi merge cu Romeo Dunca de mână până la capăt pentru că, în primul rând, este prietenul meu, iar în al doilea rând nu are expertiză politică, așa cum nici eu nu am avut în 2016, dar ceea ce am învățat în cei patru ani de mandat se transformă într-un avantaj pe care sunt gata să-l transmit prietenului și colegului meu de partid.”, a ținut să precizeze Popa.