Titu Bojin se vrea candidatul partidelor de centru-stânga la Consiliul Judeţean Timiş

Stiri din Timisoara si Resita, publicitate online

După ce zilele trecute Titu Bojin a declarat pentru Express de Banat că niciun candidat al vreunui partid nu este bătut în cuie în lupta electorală pentru şefia Consiliul Judeţean Timiş, Bojin revine cu o afirmaţie-şoc. Acesta se autopropune subtil drept candidat al formaţiunilor de centru-stânga pentru funcţia de preşedinte al CJT.

Dorinţa lui Bojin este însă greu de realizat, deoarece partidele de centru-stânga, PSD şi Pro România, au deja candidaţi pentru această funcţie. Vorbim despre actualul preşedinte al CJT, Călin Dobra, respectiv de Adrian Pau, deputatul Pro România. Rămâne de văzut în ce măsură discuţiile purtate de Titu Bojin cu reprezentanţii acestor formaţiuni politice se vor putea concretiza.

„Așa cum am anunțat, sunt decis să îmi asum candidatura pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Timiș la viitoarele alegeri locale. În acest sens, am purtat discuții, zilele acestea, cu reprezentanții formațiunilor de centru-stânga în ideea construirii unei alianțe electorale capabile să intre în competiție cu PNL. Din punctul meu de vedere a sosit momentul ca PSD, Pro România, ALDE, UNPR, dar și alte formațiuni politice să dialogheze deschis și transparent pentru a oferi cetățenilor o alternativă la actuala guvernare. Consider că experiența pe care o am în administrație și management de mai bine de două decenii, la care se adaugă proiectele majore finalizate atât la ABA Banat, dar și în mandatul trecut de președinte al CJT sunt argumente pentru o nouă candidatură. Am luat această decizie în urma propunerilor venite din partea unor primari, consilieri județeni și locali, dar și din zona exponenților electoratului de stânga din județ.”, a precizat Titu Bojin.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/