Primarul Nelu Popa a obţinut o semnătură de peste 10 milioane de lei! Pentru grădiniţa şi creşa din Moroasa!

Primarul Nelu Popa a anunţat aseară concretizarea încă unei etape din programul privind reabilitarea unor obiective edilitare din municipiul Reşiţa: semnarea unui contract de peste 10 milioane de lei!

„Două vești extraordinare în această săptămână! În sfârșit, munca noastră de luni de zile dă roade! După semnarea contractului de finanțare pentru Colegiul Traian Lalescu, am semnat, la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, contractul pentru Grădinița cu program normal, prelungit și creșă din Cartierul Moroasa, în valoare de 10.090.263,00 lei. Sunt convins că în cel mai scurt timp o să mai avem și alte noutăți care o să ne bucure“, transmite Nelu Popa, primarul municipiului Reşiţa.

CITEŞTE ŞI: Condiții ca la Oxford la „Traian Lalescu”. În 2020!

Contractul semnat de primarul Nelu Popa şi vicepremierul Paul Stănescu, ministrul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, vizează realizarea obiectivului de investiţii „Continuare lucrări la Grădiniţa cu program normal, prelungit şi creşă, Cartier Moroasa, str. Sportului, FN, Municipiul Reşiţa“. Finanţarea este prevăzută în Programul Naţional de Dezvoltare Locală, conform listei de obiective de investiţii din judeţul Caraş-Severin, pentru perioada 2017-2020.

1000x200 dacus 02

„Învățământ profesional dual, pregătire IT-iști prin CoderDojo, reabilitarea unităților de învățământ, continuarea lucrărilor la grădinița de lângă Colegiul Tehnic… Și lucrurile nu se opresc aici. Pentru că un Primar cu gândire de antreprenor știe că una din cele mai bune investiții este în educație!“, a punctat ieri momentul şi Luci Peia, consilier municipal PNL.

publicitate si promovare online banner maxagro