Primarul Miclău, despre fosta colegă de partid, Mariana Molnar: „Nu-și amintește că a votat proiectul? Este o dovadă de politicianism ieftin”

În urma articolului „Primarul Miclău bagă Primăria Băile Herculane în faliment” în care Mariana Molnar, președintele Asociației de Turism Băile Herculane, atrăgea atenția asupra prețului plătit pentru reabilitarea Vilei Elisabeta, iar prin acest lucru, primarul expune orașul-stațiune unui risc uriaș, Cristian Miclău a reacționat imediat.

Puțin ironic, edilul-șef spune că îl bucură că doamna Molnar recunoaște faptul că Vila Elisabeta, pentru orașul Băile Herculane, are o însemnătate aparte și o vede ca pe o investiție de o importanță strategică.

„Încă de la preluarea actualului mandat de primar, în anul 2016, am realizat necesitatea unei astfel de investiții, de a avea un centru cultural modern, o bibliotecă și un muzeu în concordanță cu vremurile ce le trăim și a reintroduce în circuitul turistic un astfel de obiectiv cu o încărcătură istorică remarcabilă. Am explicat la vremea respectivă de ce nu s-au putut atrage fonduri europene prin P.O.R. pentru acest monument istoric, respectiv, din cauza încercărilor eșuate de vechea administrație de a restaura această vilă și a faptului că se încălca principiul dublei finanțări (nu trecuseră cei 5 ani obligatorii de la efectuarea ultimei plăți pentru acest obiectiv). Ca o paranteză, dacă nu existau acele jalnice încercări, am fi avut la dispoziție 5 milioane de euro nerambursabili pentru acest monument istoric”, spune primarul.

Miclău nu se oprește doar la aceste observații și îi amintește fostei sale colege de partid, și posibil contracandidat în alegerile locale, câteva lucruri petrecute în timpul acestui mandat.

Stiri Timisoara si Resita publicitate online dacus 05 iulie 2024 Stiri Timisoara Publicitate online Brantner 1000x100px

„Acum că doamna, fost consilier local, Molnar Mariana nu își mai amintește că acest proiect a fost supus aprobării Consiliului Local și fiind prezentă la ședință (08.11.2019) a votat pentru acest proiect în cunoștință de cauză, o pun pe seama politicianismului ieftin de care dă dovadă și a faptului că aspiră la funcția de primar din partea unei alte formațiuni politice decât cea din care a făcut parte ca și consilier local până nu cu mult timp în urmă”, a mărturisit primarul Miclău.

Pe cei care se tem că prin numeroasele proiecte de dezvoltare pe care Primăria le are se pune în pericol funcționarea instituției Cristian Miclău îi liniștește, spunând că „atunci când sunt atrași bani ce se duc în investiții în orașul nostru rezultatele nu vor întârzia să apară și atât turiștii, cât și localnicii vor avea numai de câștigat”.

stiri Timisoara publicitate si promovare online banner maxagro Stiri Timisoara si Resita STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/