Primarul din Oțelu Roșu așteaptă deja PNDL 3!

Administrația locală din Oțelu Roșu se gândește deja de ce mai are nevoie orașul de pe Valea Bistrei pentru a fi pregătită în eventualitatea deschiderii unui nou program guvernamental de finanțare. Dacă ar urma PNDL 3, primarul Mălăiescu se gândește deja la o nouă grădiniță, un bazin de înot şi o piață nouă.

„Cu siguranță mai avem o grădiniță în zona Gai, pe care îmi doresc neapărat să o construim, de asfaltat nu mai avem ce să asfaltăm, pentru că mi-am propus să termin eu de la bugetul local. Dacă ar fi posibilă o piață, deși nu știu dacă se poate finanța. De asemenea, mi-am propus pentru mandatul viitor să termin modernizarea trotuarelor, apoi lucrări de amenajare rigole și, pe lângă piață, am un obiectiv important – un bazin de înot acoperit. Eu cred că acest obiectiv va aduce o bucurie în rândul cetățenilor din orașul Oțelu Roșu”, a menționat Luca Mălăiescu, primarul orașului Oțelu Roșu.

Edilul a menționat că, deși a avut cuprins acest bazin într-un proiect transfrontalier, deocamdată nu se poate realiza. „Din păcate, în Serbia este foarte complicat cu cofinanțarea și este din ce în ce mai greu. Nu au cofinanțare și noi nu putem suporta și cofinanțarea noastră și a lor, pentru că nu ai mai avea aceleași beneficii”, a menționat șeful administrației publice locale din Oțelu Roșu.

Luca Mălăiescu a mai adăugat că de sărbători oțelarii vor avea semafoare în Centrul Civic, dar și camere de luat vederi în tot orașul. „Mă bucur foarte, pentru că de sărbători va fi nebunie în Centrul Civic, aici, la noi, fiind și piața și va fi o aglomerație și fără semafoare, chiar mi-e groază să îmi imaginez ce se întâmplă. Dar așa, firma mi-a promis că până în 15 decembrie va finaliza lucrarea”, a specificat edilul orașului de pe Valea Bistrei.