Primarul din comuna Sânandrei, județul Timiș, are coronavirus!

promovare online Timisoara Casa Auto

Claudiu Coman, primar în comuna Sânandrei din județul Timiș, a anunțat că a fost diagnosticat cu COVID-19. Edilul de află în izolare la domiciliu.

Anunțul a fost făcut, pe rețelele de socializare, chiar de primarul comunei. „Dragii mei, vă anunț că am fost depistat pozitiv la testul SARS-CoV-2. În momentul de față mă simt bine și sunt în izolare la domiciliu de când m-am întors din concediu. Până în prezent se pare că nu am dezvoltat forma gravă a bolii. Voi respecta întru-totul indicațiile medicilor și sper că totul va fi bine”, a scris edilul aseară, în jurul orei 23.00, pe pagina sa de Facebook.

Primul caz de coronavirus din Sânandrei a fost confirmat în 20 iulie, iar patru zile mai târziu Coman a anunțat că încă o persoană a contactat SARS-CoV-2. Tot atunci a declarat, pentru www.expressdebanat.ro, că nu vrea să creeze panică, dar în același timp consideră că cetățenii trebuie să fie informați și că situația nu poate fi ascunsă sub preș. Am încercat să luăm legătura cu Claudiu Coman, dar până la această oră nu am primit niciun răspuns.

promovare banner maxagro

Sursă foto: Facebook

publicitate tmc 640