Comuna Sânandrei din județul Timiș, atinsă de COVID-19! Primul caz confirmat

untitled design set 970x90 px

A fost confirmat primul caz de coronavirus în comuna Sânandrei din județul Timiș, la aproximativ cinci luni de la apariția virusului în țara noastră. Persoana diagnosticată prezintă o formă ușoară de COVID-19 și este izolată la domiciliu.

Primarul comunei spune că situația este sub control, oamenii nu trebuie să intre în panică, dar atrage atenția asupra faptului că încă nu se respectă măsurile de prevenție. Edilul spune că au fost sporite verificările, iar oamenii legii vor fi cu ochii în patru. Cine nu respectă regulile, va fi amendat.

„A intrat în contact cu cineva la locul de muncă. Nu vreau să creez panică. Am vorbit cu el, are o formă ușoară și e izolat la domiciliu. Vreau să îi fac pe oameni să conștientizeze că pericolul chiar există. Vreau să îi fac pe oameni atenți. Am avut o discuție și cu poliția și se fac controale la magazine. Încă sunt oameni care intră fără mască. Nu e normal. I-am pus la treabă, în toată comuna se fac verificări. Încet, încet apar cazuri peste tot”, a explicat, pentru Express de Banat, Claudiu Coman, primarul comunei.

publicitate ziar expresb 1000x100

Primul cetățean infectat din Sânandrei lucrează în Timișoara, dar nu se știe dacă a intrat în contact cu o persoană deja diagnosticată cu COVID-19.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/