PRO România răspunde atacului lui Dominic Fritz: „Timișorenii nu văd viața doar în alb sau negru”

untitled design set 970x90 px

Partidul lui Victor Ponta a reacționat față de atacurile lui Dominic Fritz la adresa președintelui de partid. PRO România numește declarațiile candidatului USR-PLUS o ipocrizie și amintește de „manevrele cu banul public” ale lui Dan Barna.

PRO România a răspuns atacului lansat de Dominic Fritz la adresa lui Victor Ponta. Filiala județeană pune comentariile lui Fritz pe seama stagnării sale în sondajele electorale și amintește investigațiile Rise Project care l-au tras în jos pe candidatul la alegerile prezidențiale Dan Barna. „În pierdere totală de viteză electorală, disperat că stagnează în sondajele care îl plasează pe poziţia a treia în cursa pentru Primăria Timișoara, Dominic Fritz  îl atacă pe Victor Ponta. Greu de înţeles! Îi reamintim domnului Fritz că şeful său de partid, Dan Barna, a fost subiectul unor cercetări penale privind diverse manevre cu banul public, sifonat prin firme de casă. Afacerile lui Dan Barna, șeful de partid al lui Dominic Fritz, au fost cu «post-comuniști vopsiți». Asta apropo de ipocrizie! Așadar, ii recomandăm candidatului USR pentru Primăria Timişoarei să evite teme politice naţionale, pentru că îl depăşesc. Mai mult, să lase lozincile pentru că, dincolo de serialele TV care îi hrănesc imaginația, timișorenii știu să distingă realitatea și culorile, nu văd viața doar în alb sau negru și, mai presus de orice, nu sunt daltoniști. Spor la treabă, Dominic!”, a transmis PRO România Timiș.

Conflictul a apărut în urma postării candidatului USR-PLUS la Primăria Timișoara în care critica un banner electoral apărut în oraș cu fața lui Victor Ponta însoțit de mesajul „Alege PRO România pentru o țară sănătoasă”. „Cu câteva zile după ce Ponta a fost declarat hoț de proprietate intelectuală de instanța supremă, apare primul banner cu el în Timișoara. Cică să alegem partidul lui «pentru o țară sănătoasă». Ce ipocrizie. Numai sănătoși nu ne facem cu el. Ce bine că Timișoara nu înghite post-comuniștii vopsiți. Știe să distingă clar între alb și negru”, l-a atacat Dominic Fritz pe Victor Ponta.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/