NEWS ALERT. Alianță PSD – Pro România – ALDE pentru alegerile locale!

Stiri din Timisoara si Resita, publicitate online

Silviu Hurduzeu, Ion Mocioalcă și Ionela Kovacs s-au înțeles astăzi și vor intra împreună în competiția electorală din 27 septembrie, alianța având candidați comuni în mai toate localitățile Caraș-Severinului!

Ceea ce se prefigura de mai multă vreme a fost confirmat în urmă cu puțin timp de secretarul general Pro România, deputatul Ion Mocioalcă, și președintele interimar PSD Caraș-Severin, Silviu Hurduzeu. După ce Pro România încheiase o alianță electorală cu ALDE la nivel de Caraș-Severin, astăzi s-a ajuns la o înțelegere și cu PSD. „Am bătut palma pentru a constitui această alianță Pro Caraș-Severin, cu candidat comun la Consiliul Județean și cu liste comune, lucru valabil și în peste 50 de localități ale județului. Sigur, vor fi și excepții. De astăzi, cărășenii au o alternativă pe care o pot vota la alegerile din 27 septembrie. M-am hotărât să facem această alianță pentru că județul Caraș-Severin a fost mult timp lăsat în suferință și nu se întrevede nicio perspectivă de la cei aflați la putere”, a precizat Mocioalcă pentru expressdebanat.ro.

Liderul social-democrat, care va fi și candidatul alianței PSD – Pro România – ALDE la șefia Consiliului Județean Caraș-Severin, este la fel de optimist. „După acordul de principiu pentru o alianță cu Pro România al Biroului organizației județene, mă bucur că secretarul general Pro România anunță o alianță la care participă și ALDE, dar eu sunt convins că vor adera și alte partide. Este o alianță în beneficiul cetățenilor județului Caraș-Severin”, ne-a declarat Silviu Hurduzeu.

De partea cealaltă, Romeo Dunca a sugerat pe pagina sa de Facebook o alianță electorală PNL – USR-PLUS. Deocamdată, nici liderii PNL, nici cei ai USR-PLUS nu au făcut vreun pas în acest sens. Mai mult, e puțin probabilă o astfel de construcție politică în condițiile în care Andrei Plujar și Daniel Toma au atâtea reproșuri la adresa liberalilor.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/