Alfred Simonis îi dă o lecție de geografie premierului: „Timișoara nu e județ, e orașul Revoluției, ignorantule!”

Stiri din Timisoara si Resita, publicitate online

Gafa de vineri a premierului a fost sancționată de Alfred Simonis. Ludovic Orban, în apelul său mobilizator pentru candidații PNL la primăriile din Timiș, a făcut din Timișoara județ.

Deputatul PSD de Timiș i-a bătut obrazul prim-ministrului pentru gafa de ieri. Ludovic Orban și-a îndemnat candidații la primării să se lupte pentru ca „județul Timișoara” să aibă de câștigat. Alfred Simonis reproșează PNL-ului că nu a făcut nimic pentru cetățeni și spune că promisiunile de investiții sunt doar apă de ploaie. „Ludovic Orban, să-ți fie rușine! Pe viitor, să stai departe de Timișoara, care nu e județ, e orașul Revoluției, ignorantule! Că nu ați făcut niciodată nimic pentru timișoreni, asta știe toată lumea. De câte ori ați fost la guvernare, ați ocolit cu grație și orașul, şi județul, ați sfidat și ați ignorat. Faptul că un premier în funcție confundă Timișul cu Timișoara spune totul. Nu ați ajutat Timișul cu nimic şi nici nu o să o faceți. Amăgiți oamenii cu promisiuni false, că vor avea parte de proiecte de investiții și finanțări prioritare, când pe voi vă preocupă doar japca politică și vă înhăitați cu interlopii! Rușine! Rușine! Să vă fie ruşine!”, a reacționat Alfred Simonis.

Premierul s-a încurcat în câștiguri și a confundat județul Timiș cu județul Timișoara. „Bateți-vă să câștigați, pentru că dacă dumneavoastră câștigați, localitatea în care veți ajunge primar va avea de câștigat și, în mod evident, sunt convins că județul Timișoara, în ansamblul său, va avea de câștigat din victoria lui Alin Nica la funcția de președinte al Consiliului Județean”, a spus Orban.


/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/