„Bike to Work”, concurs lansat de Clinicile Medici’s din Timișoara! Află care este provocarea și ce poți câștiga

Luna septembrie poate începe cu un câștig atât pentru tine, cât și pentru mediu. Clinicile Medici’s organizează, în perioada 1-4 septembrie, concursul „Bike to Work”, iar provocarea se adresează cetățenilor din județul Timiș care lucrează într-o companie, instituție sau organizație.

Oamenii sunt invitați să renunțe la mașină timp de patru zile și să meargă la job cu bicicleta. De ce? Pentru că mersul pe bicicletă asigură distanțarea socială, în condițiile pandemiei COVID-19, orașul va fi mai liniștit, mai „verde” și scade poluarea, iar dacă vorbim de sănătate, motivele se înmulțesc.

„Mișcarea fizică crește imunitatea organismului, previne multe afecțiuni și este un antidepresiv puternic. Este cool să mergi pe bicicletă la job sau în oraș. Prim-ministrul olandez o face zilnic.”, transmit specialiștii Medici’s.

Pentru a putea participa, trebuie respectat regulamentul concursului:

  1. Renunță la mașină în perioada 1-4 septembrie. Folosește bicicleta pentru a merge la job;
  2. Postează o fotografie cu tine pe bicicletă pe pagina de Facebook „Bike to Work”;
  3. Fii cool. Adună like-uri. Invită-ți prietenii să îți aprecieze fotografia (dacă postezi mai multe fotografii va fi luată în considerare fotografia cu cele mai multe like-uri). Evaluarea like-urilor se va face sâmbătă, 5 septembrie, între orele 12.00 şi 12.30;
  4. Câștigă o bicicletă (locul I), o pereche de ochelari de soare (locul II) sau 3 vouchere, fiecare în valoare de 200 lei, în Clinicile Medici’s – laborator analize, dental sau optică (locul III – vor fi premiați 3 participanți, fiecare cu un voucher de 200 lei).

„În cazul în care există egalitate de like-uri, concursul se va prelungi cu o sesiune suplimentară. Poate participa orice persoană care lucrează într-o companie, instituție sau organizație din județul Timiș.”, mai transmit reprezentanții Clinicilor Medici’s din Timișoara.

banner 1000 x 100 hd