Primarul din Ciclova Română vrea egalitate cu președintele Iohannis! Cere și coloană oficială?!

Un nou episod din scandalul numit ședință de consiliu local a putut fi vizionat astăzi în comuna Ciclova Română. Actorii au fost aceiași, doar subiectul a variat pe alocuri. Printre altele, primarul a fost acuzat că folosește mașina instituției în scop personal.

Mașina de serviciu folosită în scop personal este un subiect des întâlnit în mai multe instituții publice. Nici comuna Ciclova Română nu face notă discordantă. În ședința de astăzi a consiliului local, desfășurată așa cum ne-am obișnuit, cu țipete, scandal, contre și ironii, liderul liberalilor Nicolae Cosmin Vuc i-a atras atenția primarului ALDE Gheorghe Percea că nu ar trebui să folosească mașina de serviciu și în afara orelor de program. Edilul-șef, care oricum nu era sub influența unei stări de calm, a răbufnit. „Dragule, când domnul președinte Iohannis nu mai face naveta la Sibiu, atunci eu sâmbăta sunt obligat să merg cu mașina mea în anumite locuri. Noi primim 75 de litri de motorină pe lună. Gândiți-vă cât pot să folosesc eu. Restul sunt din buzunarul meu. Bine, domnilor?!”

Replica primarului i-a făcut pe unii consilieri din opoziție să îi bată obrazul și să îi reamintească pe cine ar trebui să reprezinte. „Tu ești primarul comunei, nu ești primarul tău!”. Circul fără bani (exceptându-i pe cei publici) a atins mai multe subiecte, întreaga ședință fiind de fapt un ping-pong între primarul Gheorghe Percea și opoziție.

Rămâi pe expressdebanat.ro pentru a afla și alte detalii din ședința de astăzi!

1000x200 dacus 02

CITEȘTE ȘI:

Scandal, amenințări și… infarct! În ședința Consiliului Local!

publicitate si promovare online banner maxagro