Aurel Miclea ratează vânătoarea de la Balc

Primarul de la Bozovici se află la recuperare în Austria, în urma unei intervenții chirurgicale. Starea lui de sănătate este bună acum, însă ratează partida de vânătoare de la Balc. Omul de afaceri Ion Țiriac dă startul partidei de astăzi într-o săptămână.

Deși din acest an celebrele partide de vânătoare de la Balc ar fi trebuit să se mute în zona Bozovici pe o suprafață considerabilă de teren, acest lucru nu a fost posibil. Asta, din cauza faptului că țarcul de vânătoare ar fi coincis în mare parte cu cea a unui parc natural, iar legea nu permite vânatul în ariile naturale protejate.

La partida de vânătoare de anul acesta au fost invitaţi toţi cei care au participat la aventura din 2011 de pe domeniul de la Balc. Marele absent însă, este primarul de la Bozovici, căruia starea de sănătate nu îi permite să se deplaseze până în județul Bihor. Anul trecut, acesta a fost singurul invitat din Caraș-Severin. „În prezent sunt în Austria, pentru recuperare”, a spus primarul Aurel Miclea, edilul comunei cărășene.

 Anul trecut, circa 30 de afacerişti au vânat 150 de mistreţi pe domeniul de la Balc. Seara, după partida de vânătoare, participanţii au asistat la spectacole de muzică şi dans cu Anna Lesko şi Lavinia, ex-Spicy. În 2012, omul de afaceri le aduce pe Andreea Bănică şi Corina Bud. Vineri, 20 ianuarie, va cânta un taraf de muzică populară, iar cele două cântăreţe vor susţine un spectacol ziua următoare, sâmbătă, 21 ianuarie. Domeniul de la Balc se întinde pe 150 de hectare din comuna bihoreană cu acelaşi nume.Comments

  1. ALEXANDRU NEMOIANU says:

    Pur si simplu nu mai exista rusine! Aurel Miclea a cautat sa instraineze 1/2 din hotarul comunei Bozovici! Aurel Miclea este cel care a patronat inchiderea spitalului Bozovici.Aurel Miclea se “recupereaza”? ii doresc recuperarea lui Aldo Moro!