Au urcat în taximetru, dar au ajuns la spital

Scaune murdare de sânge, plase de cumpărături răsturnate pe banchetă, două mașini scoase din decor și trafic blocat mai bine de oră! Așa ar putea fi descris în doar câteva cuvinte peisajul de la locul accidentului rutier care a avut loc joi după-amiază, la ieșirea din Reșița.

Trei pasageri cu vârste cuprinse între 16 și 50 de ani au urcat într-un taximetru din Bocșa, ca să ajungă în orașul Reșița. La plecare nu se gândeau că ar putea trăi o tragedie în numai câteva minute. În apropiere de cartierul Câlnic, șoferul unui Golf a apăsat prea tare pedala de accelerație și a intrat pe contrasens izbind frontal taximetrul, care a fost proiectat în afara părții carosabile.

Toate persoanele care se aflau în autoturismul care circula regulamentar au fost rănite. Imediat, la fața locului s-au prezentat salvarea și poliția. Nu a fost nevoie de intervenția echipei de descarcerare, însă chiar și așa, șoferii care au văzut tragicul accident s-au șocat. A durat aproape o oră până când polițiștii au terminat investigația de la fața locului, după care pompierii s-au prezentat ca să spele partea carosabilă.

Conducătorul auto care a provocat accidentul a scăpat nevătămat în timp ce pasagerii din taximetru, dar și şoferul au ajuns la spital. Au rămas sub supraveghere medicală, dar viața lor este în afara oricărui pericol. Șirul de mașini s-a întins pe o lungime de câțiva kilometri, iar șoferii au stat pe loc până când drumul a fost redat circulației.