Şi-a abandonat autoturismul ticsit cu ţigări de contrabandă!

Un contrabandist din Oraviţa a încercat să scape de oamenii legii abandonând autoturismul în care transporta 3.000 de pachete de ţigări şi fugind în Serbia. În mai puţin de 24 de ore a fost prins.

Poliţiştii de frontieră de la Naidăş au observat, ieri, pe sistemul de supraveghere, un autoturism care se deplasa dinspre fâşia de protecţie a graniţei către teritoriul României. “La vederea echipajului Poliţiei de Frontieră, conducărotul auto a abandonat vehiculul şi a trecut ilegal frontiera în Serbia. Drept urmare, poliţiştii de frontieră români au luat legătura cu autorităţile sârbeşti. În interiorul maşinii s-au găsit şase cutii de carton care conţineau 3.000 de pachete de ţigări cu timbru sârbesc. Prejudiciul creat este estimat la 15.000 de lei”, precizează Alina Tănăsescu, de la Poliţia de Frontieră.
Lucrătorii Compartimentului de Combatere a Migraţiei Ilegale şi a Infracţionalităţii Transfrontaliere de la Naidăş şi poliţiştii de frontieră din Moraviţa l-au depistat pe contrabandistul de 24 ani, din oraşul Oraviţa, în cursul zilei de astăzi, în timp ce intenţiona să revină în ţară. S-a ales cu dosar penal, cercetările fiind în plină desfăşurare.