Primarul Caransebeșului a bătut palma cu PMP! „Plecăm la drum alături de Felix Borcean!”

Președintele PNL Caraș-Severin i-a întors spatele, însă n-a făcut decât să îi deschidă alte uși lui Felix Borcean, care de astăzi pleacă la luptă pentru un nou mandat de primar susținut de Ionuț Popovici și formațiunea pe care acesta o reprezintă.

Felix Borcean, încă membru PNL, a fost apreciat de-a lungul timpului de reprezentanții multor partide, mai puțin de propriul său partid. Deși s-a declarat un liberal convins, colegii apropiați de Marcel Vela i-au întors spatele. După ultima încercare de a mai repara ceva, când președintele Vela pur și simplu i-a dat peste mâna întinsă pentru reconciliere, Felix Borcean le-a spus adio liberalilor, deocamdată doar verbal. Iar de acum continuă lupta alături de PMP. Înțelegerea a fost bătută în cuie astăzi, într-o întâlnire cu Ionuț Popovici, președintele PMP Caraș-Severin, și el un politician care îl apreciază pe Felix Borcean pentru mai multe aspecte.

„Plecăm la drum alături de Felix Borcean!” Așa își începe Ionuț Popovici mesajul prin care anunță susținerea primarului de la Caransebeș. „Felix Borcean a dovedit în repetate rânduri că este un om de cuvânt, un om loial, dar nu supus, un om harnic care are coloană vertebrală. Ambiția lui îndreptată spre binele comunității, și nu spre cel personal, ne-a convins că ne potrivim. Din acest moment, Partidul Mișcarea Populară îl susține pe Felix Borcean în cursa pentru un nou mandat de primar al Caransebeșului, chiar și în lipsa formalităților privind adeziunea sa. Partidul nostru a câștigat astăzi un coleg alături de care suntem convinși că putem depăși orice obstacol”, a completat liderul PMP.

CITEȘTE ȘI: Felix Borcean candidează independent, dar cu spate politic puternic și e favorit pentru încă un mandat de primar al Caransebeșului!