Rocadă Vela – Dunca pentru șefia Consiliului Județean?! „Toată lumea e împotriva noastră!”

Omul de afaceri Romeo Dunca a fost anunțat candidat al PNL pentru președinția Consiliului Județean Caraș-Severin, dar liberalilor nu le ies toate calculele înainte de alegeri, astfel că în culisele scenei politice se vorbește despre o adevărată bombă pregătită de Marcel Vela.

Calculele făcute de liberali sunt stricate în acest moment de Caransebeș, de Primăria Caransebeș, acolo unde toți potențialii candidați ai partidului sunt cotați cu șanse infime în fața independentului Felix Borcean. Cu ceva susținere politică în spate, actualul primar ar deveni chiar invincibil, arată sondajele. Problema este că Marcel Vela nu poate accepta sub nicio formă ratarea Primăriei pe care el și PNL au condus-o atâția ani. Așa a ajuns să se discute în culisele scenei politice despre rocadă, despre un meci de șah în care Vela ar fi gândit mutarea de șah-mat, care să-i asigure victoria nu numai la Caransebeș, ci și la Consiliul Județean. Rocada Vela – Dunca. Vela, candidat la CJ. Dunca, la Primăria Caransebeș. Vela nu discută în această perioadă despre alegeri, se focusează pe activitatea de ministru. Dunca, în schimb, e toată ziua pe teren, își pregătește campania.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

„Eu nu știu de așa ceva, nu am auzit. La noi lucrurile au fost clare, am plecat la drum împreună, nu ne sucim, noi suntem ca și corabia pe furtună. Mergem în direcția pe care ne-am propus-o înfruntând toate valurile pe care ni le-am asumat. Nu este nimic adevărat, cu Marcel Vela am vorbim acum trei zile, spunea că e foarte greu, că toată lumea e împotriva noastră pentru că noi chiar putem reprezenta o schimbare. Cu cât e făcută mai târziu, cu atât e mai profundă. Eu nu sunt om politic și de asta am probleme, știu însă un lucru, am venit să fac treabă bună în folosul județului. Voi candida la Consiliul Județean, nu fac niciun pas înapoi!”, a declarat Romeo Dunca pentru expressdebanat.ro.

publicitate si promovare online banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/