Primarul Borcean să facă acțiuni electorale și din propriul buzunar, nu doar folosindu-se de banii cetățenilor!

Consilierul local PNL Andra Pleșa, cel mai probabil viitorul candidat al liberalilor pentru Primăria Caransebeș, îi bate obrazul edilului-șef Felix Borcean, după ce acesta a criticat acțiunile oamenilor politici din preajma sărbătorilor de iarnă.

Primarul Borcean a lovit în posibilii săi viitori contracandidați după ce unii dintre aceștia au împărțit cadouri și au organizat diverse evenimente pentru copii și familii sărace din Caransebeș cu ocazia Crăciunului. Principalele săgeți au fost trimise către Andra Pleșa, tânăra liberală organizând un spectacol în centrul municipiului la care au participat foarte mulți copii însoțiți de părinți. Cu acea ocazie, niciun copil nu a plecat acasă fără cadou. Simțindu-se atacată pe nedrept de către primarul Caransebeșului, Andra Pleșa a reacționat: „Observ încă o dată că domnul primar vede paiele din ochii altora, dar nicidecum bârna din ochii lui. «Practicile vechi» de care vorbește și de care mă acuză pe mine au fost și sunt folosite chiar de domnul primar. Doar că, spre deosebire de mine, dânsul le face din banii caransebeșenilor. Nu cred că a uitat domnul primar cum împărțea chiar înainte de Crăciun sute de pungi unor copii mai mult sau mai puțin nevoiași, un gest, de altfel, de salutat. Doar că domnul primar are unități de măsură diferite, dânsul are voie să folosească astfel de practici, folosindu-se de banii cetățenilor, alții nu au voie și sunt acuzați că sunt în campanie electorală, chiar dacă o fac din banii lor. În această logică, domnul primar este în campanie, pe banii caransebeșenilor, de foarte multă vreme. Aștept ca domnul primar să facă acțiuni electorale și din propriul buzunar, nu doar folosindu-se de banii cetățenilor. Sunt de acord totuși cu domnul primar într-o privință: când a fost crescut într-un anume «cuib», metaforă folosită de dânsul pentru familie, bănuiesc, plătită toată viața doar din bani publici, i se pare firesc ca odată ajuns cu banii caransebeșenilor pe mână să-i folosească în propriul interes, dânsul fiind cel mai elocvent exemplu în acest sens. Așa că dacă vrea să lovească în întreprinzătorii din Caransebeș, nu cred că domnul primar a găsit cea mai bună formulă”.

Andra Pleșa a ținut să sublinieze că se implică mereu în acțiuni caritabile, nu doar acum, cu puțin timp înainte de alegeri. Totodată, spune că nu înțelege adversitatea primarului Borcean față de evenimentul pe care l-a dăruit copiilor prin aducerea celor de la Gașca Zurli la Caransebeș. „Nu l-a oprit nimeni timp de patru ani pe domnul primar să mi-o ia înainte și să fie el cel care bucură copiii orașului nostru de Crăciun. Din păcate pentru copii, nu a făcut-o, iar acum e supărat că altcineva a reușit să le aducă o mică bucurie. Când m-am hotărât să invit Gașca Zurli, m-am gândit și că nu va fi doar un simplu eveniment, ci un spectacol al imaginației, în care cei mici să se regăsească și din care să se inspire în a face lumea mai bună și mai frumoasă, prin care să capete mai multă încredere și să relaționeze mai ușor cu cei din jur. E păcat că domnul primar n-a înțeles în cei aproape patru ani de mandat că primăria nu înseamnă doar funcție și statut, ci implicare, muncă, devotament pentru fiecare cetățean!”, a acuzat de data aceasta tânăra liberală. 

CITEȘTE ȘI:

Cadouri electorale pentru fotoliul de primar al Caransebeșului!