Cadouri electorale pentru fotoliul de primar al Caransebeșului!

Actualul edil-șef al orașului de pe Timiș și Sebeș a taxat gesturile viitorilor lui contracandidați, care au îmbrăcat hainele lui Moș Crăciun și au oferit cadouri copiilor din municipiu sau familiilor sărace. Nu din suflet, ci în scop electoral!

Felix Borcean a dezaprobat categoric gestul ales de unii politicieni locali care au împărțit de sărbători cadouri oamenilor pe care peste doar câteva luni îi așteaptă la vot. „Să știți că electoratul s-a săturat de practicile acestea. Până la urmă, oamenii se gândesc: cu cine să votăm?! Că toți și-au amintit de noi doar acum! Există zone în oraș unde nu poți să faci lucrul ăsta. Sunt practici vechi cu oameni vechi până la urmă. Dar și oamenii mai tineri văd că fac la fel, ce model adoptă? Au venit ei cu noi idei, noi proiecte sau au fost învățați de cei cu vechime în partid?! Nu te poți schimba foarte tare când ai crescut într-un anumit cuib”, a comentat primarul Felix Borcean, făcând referire directă la colega sa de partid, Andra Pleșa, cea care a organizat un super spectacol pentru copii în centrul Caransebeșului și a împărțit cadouri tuturor copiilor și mai multor oameni cu nevoi speciale.

Astfel de acțiuni au susținut însă și reprezentanții PRO România și ALDE, care au împărțit cadouri în preajma Crăciunului oamenilor nevoiași din municipiul Caransebeș.