Dunca a închis cea mai frumoasă pârtie de pe Muntele Mic! Schiorii se mută pe pârtiile din Semenic!

Omul de afaceri timișorean i-a oprit din drum pe cei mai mulți dintre iubitorii sporturilor de iarnă care aveau de gând să urce astăzi pe Muntele Mic. Stratul de zăpadă e mult prea subțire!

Romeo Dunca i-a scutit de un drum inutil pe împătițimii schiului sau snowboardului, anunțând că pârtiile sunt aproape impracticabile la această oră. „Sâmbătă seară așteptăm ninsori. Deocamdată, zăpadă insuficientă pe Vâlsanu! La fel și pe celelalte pârtii de la Muntele Mic!”, a informat Dunca.  

Acesta a dorit să anunțe turiștii care sunt în vacanță, dar și pe cei care doresc să vină peste weekend în stațiune că pârtia și telescaunul Vâlsanu vor fi închise din cauza stratului mic de zăpadă. „Pe pârtie încă regăsim pietre și bucăți mici de pământ. Din acest motiv, skibusul care oferă transfer de la baza telescaunului vechi va fi întrerupt până vom deschide pârtia Vâlsanu. Sâmbătă și duminică sunt anunțate ninsori. Noi ținem pornite și tunurile de zăpadă pentru a grăbi procesul de depunere a zăpezii”, a mai spus Dunca. 

În aceste condiții se așteaptă înghesuială mare pe Semenic, la Gărâna și la Văliug, unde zăpada a căzut în cantități suficiente pentru a se schia foarte bine. Weekendul ăsta se poate ajunge pe pârtia de la Văliug și cu autobuzul. Serviciul este disponibil sâmbătă şi duminică după următorul program:

Plecare din Reşiţa (Bd. Republicii – zona Kaufland) – 09:00.

Sosire în Văliug, Casa Baraj – 10:00.
Retur. Plecare de la Casa Baraj – 17:30.
Sosite în Reşiţa – 18:30.
Opriri în fiecare staţie de autobuz la solicitări.
Preţ bilet – 10 lei/cursa.