Frumusețile din Caraș-Severin, promovate la mii de kilometri distanță!

Începutul de an aduce cu el și primele discuții privind posibilitatea de promovare turistică a județului Caraș-Severin. Și nu oriunde, ci tocmai în Asia! 

Un musafir venit tocmai din îndepărtata Asie a adus cu el prilejul pentru primele discuții din 2020 vizând promovarea turistică a județului Caraș-Severin. Gazda a fost președintele Consiliului Județean, Silviu Hurduzeu. Oaspetele, prof. univ. dr. Jeong O Park, șef al Departamentului de Studii Româneşti al Universității HUFS din Coreea de Sud, a adus speranță în rândul conducerii Palatului Administrativ, acesta fiind recunoscut în mediul academic pentru contribuția pe care o are în răspândirea limbii şi culturii române în spaţiul asiatic.

Jeong O Park lucrează în prezent la un ghid turistic, iar frumusețile din Caraș-Severin ar urma să fie incluse pe lista de prezentare a acestuia. „Are în administrația județeană un partener și am convingerea că Banatul de munte va avea parte de promovarea și recunoașterea pe care o merită”, a completat Silviu Hurduzeu.