Primarul ascultă vocea presei. Semafoare noi!

Un număr mai mare de semafoare și semnalizatoare noi sunt planurile administrației locale pentru străzile Reșiței.

Pentru că mult prea multe semafoare din oraș sunt deteriorate și au vizibilitate slabă sau aproape imposibilă, primăria orașului a hotărât să ia în seamă semnalele presei locale și să achiziționeze un număr de 40 de semafoare. „Având în vedere problema semnalată în mass-media în ceea ce priveşte vizibilitatea slabă a unor semafoare din municipiul Reşiţa, primăria, prin Serviciul Gospodărie urbană, va înlocui semafoarele deteriorate şi va suplimenta numărul acestora, în locaţiile unde se impune”, se precizează într-un comunicat de presă al instituției.

Pe lângă cele 40 de semafoare în trei culori, administrația locală mai achiziționează 12 semafoare cu cronometru atât pentru mașini, cât și pentru pietoni, 30 de semafoare de prim-vehicul, patru semafoare duble pentru pietoni și opt semafoare săgeată intermitentă verde. „Acestea din urmă reprezintă o prioritate pentru administraţia locală, deoarece au rol în fluidizarea circulaţiei în intersecţiile care permit liber dreapta, cum ar fi: Renk, Trezorerie. De asemenea, prin montarea suplimentară a semafoarelor de prim-vehicul şi numărător se va îmbunătăţi cadrul de siguranţă atât pentru pietoni, cât şi pentru conducătorii auto”, se precizează în același comunicat de presă.

Comments

  1. rodikaa says:

    Domnule Primar! Daca presa zice sa te duci invartindu-te, matale te duci? Daca zice ca esti prost matale demonstrezi ca esti? Mass-media iti semnaleaza o gramada de chestii si te doare-n spate. Sau mass-media inseamna doar Vest TV. Na, ai ocazia sa vezi in reluare tot ce-a semnalat, ca doar i-ai trimis pe toti vesticii in concediu in Dubai. Prima de vacanta pentru cat te-au lins de la alegeri pana la Serbarile tale. Peste vara sa te uiti cu atentie si sa pui tot aparatul din Primarie sa conspecteze si sa faca referate. Sa vedem ce mai faci atunci din ce zice vocea presei. SI altceva decat sa te faci frumos!