Primăria vrea fosta unitate militară!

Administraţia locală reşiţeană intenţionează să preia imobilul – fosta Unitate Militară – în vederea realizării unor investiţii în această locaţie.

Primăria Reşiţa a înaintat deja o adresă Consiliului Judeţean Caraş-Severin, în administrarea căruia se afla imobilul, pentru că ar fi interesată să  realizeze în mijlocul pădurii obiective locativ-sociale sau productive. Cu fonduri atrase, cât şi cu resurse financiare locale!

Consiliul Judeţean a răspuns primăriei arătând că fosta Unitate Militară UM 01929 a fost transmisă din domeniul public al statului şi din administrarea Ministerului Apărării Naţionale în domeniul public al judeţului Caraş-Severin şi în administrarea Consiliului Judeţean Caraş-Severin. „Prin Hotărârea Consiliului Judeţean Caraş-Severin nr. 39/07.03.2005, imobilul în speţă a fost trecut în domeniul privat al judeţului Caraş-Severin. În prezent, imobilul nu este înscris în Cartea Funciară, întrucât se află cadastral în litigiu, iar Consiliul Judeţean Caraş-Severin face demersurile necesare în vederea intabulării dreptului de proprietate a judeţului Caraş-Severin asupra acestui imobil”, se mai arată în răspunsul administraţiei judeţene.

Comments

  1. Ceausescu says:

    “prietenas” … tu nu esti in stare sa faci o parcare etajata sau subterana in centrul civic, acolo unde chiar este nevoie , si sa spunem ai avea si locul … si vorbesti de lucuri sfinte !