Primăria alocă bani pentru dotarea școlilor și grădinițelor din Timișoara cu laptopuri

mbmr 1000x100

Peste 2 milioane de lei a alocat Primăria Timișoara pentru dotarea cu laptopuri a 60 de școli și grădinițe din Timișoara. Laptopurile sunt necesare desfășurării activităților online. 

Echipamentele urmează să fie cumpărate de unitățile de învățământ, cu banii primiți de la primărie. În total, vor fi achiziționate peste 700 de laptopuri care urmează să ajungă la 30 de licee și colegii, 15 școli și alte 15 grădinițe.

Cele mai multe, 40, vor fi distribuite Școlii Gimnaziale nr.19, iar alte 35 de laptopuri merg spre Liceul Teoretic „Nikolaus Lenau”. Liceul „Grigore Moisil”, Colegiul „Carmen Sylva” și Colegiul Bănățean vor achiziționa câte 30 de laptopuri din banii de la municipalitate.

Muzeul TM

„Primăria a alocat bani pentru ca școlile și grădinițele din Timișoara să își achiziționeze laptopuri și camere. Se ia în considerare ca pentru activitățile didactice online să existe câte un laptop la 50 de copii”, a declarat Marin Popescu, inspectorul general școlar de Timiș.

Școlile și grădinițele din Timișoara funcționează în scenariul roșu după ce municipiul a depășit rata de infectare de 3 la mia de locuitori.

banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/