10 milioane de lei pentru Colterm, până în luna mai a anului viitor

În ședința de consiliu local de dinainte de Crăciun, viceprimarul Timișoarei, Ruben Lațcău, a precizat că cei 10 milioane de lei destinați companiei Colterm vor putea fi alocați până aproape de finalul lunii mai, conform unei decizii din 2016 a municipalității potrivit căreia „majorarea de capital se face în limitele bugetare alocate și disponibile”.

„Am avut mai multe discuții cu juriștii Colterm și cei ai primăriei vizavi de restul de plată pentru majorarea de capital pe care primăria a făcut-o în 2016 și din care au mai rămas 10 milioane de plată. Juriștii credeau că e nevoie de o decizie a AGA, urmată de o decizie de Consiliu Local, dar, studiind în detaliu, am descoperit că în decizia inițială este prevăzut că majorarea se face în limitele bugetare alocate și disponibile, iar data limită este 21 mai 2021. Restul de plată se poate face anul viitor, fără decizie AGA și CL.”, a precizat Ruben Lațcău.

Guvernul a alocat recent 9 milioane de lei municipalității pentru Colterm, pentru avansul către furnizorul E.ON și pentru ca timișorenii să nu rămână fără apă caldă și căldură.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

CITEȘTE ȘI: Infuzie de bani de la Guvern pentru Colterm. Și Fritz, și Nica își arogă meritele

publicitate si promovare online banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/