Camere video, instalate în sălile de clasă din școlile timișorene

Toate școlile din Timișoara vor fi dotate cu camere video care să îi ajute pe dascăli în predarea cursurilor online. Banii pentru achiziția echipamentelor provin din bugetul local. 

Primăria Timișoara a alocat pentru 60 de școli și grădinițe din Timișoara bani pentru achiziționarea de laptopuri, la care mai adaugă și alte sume pentru cumpărarea de camere video.

„Primăria a alocat bani pentru ca școlile și grădinițele din Timișoara să își achiziționeze laptopuri și camere. Camerele sunt achiziționate cu următorul scop: camerele de la laptopuri nu au o acoperire atât de mare încât să cuprindă sala de clasă și, în mod normal, ceea ce un profesor scrie pe o tablă. Așa că vor fi achiziționate și camere video. Pe de altă parte, aceste camere vor servi și pentru viitoarele etape ale Evaluării Naționale.”, a precizat Marin Popescu, inspectorul general școlar al Timișului.

leader board 728 x 90 px

CITEȘTE ȘI: Masca de protecție, obligatorie peste tot în Timiș. Noile scenarii în care sunt încadrate unități de învățământ din județ