Prezentatoarea ştirilor Banat TV, Simona Mara, vrea în locul Cruduţei şi al Roxanei Vancea la Neatza!

Aflată de vreo cinci ani în lumina reflectoarelor, Simona şi-ar dori să schimbe platoul de filmare al televiziunii locale cu cel al emisiunii matinale de la Antena 1, moderată de reşiţenii Răzvan Simion şi Dani Oţil.

Concursul lansat de Antena 1 pentru găsirea unei noi vecine” a reprezentat o provocare şi pentru Simona Mara, care, la cei 25 de ani ai săi, ar renunţa fără ezitare la pupitrul ştirilor Banat TV dacă ea ar fi aleasa lui Răzvan şi Dani. Ştirista postului local este foarte optimistă şi crede în şansele sale, mai ales că, de data aceasta, s-ar căuta o altfel de vecină”. Au dat greş de două ori. Mai întâi au avut-o pe Cruduţa, un fel de Kelly Bundy brunetă, aş spune eu, mai ales după ce am avut ocazia să-i iau un interviu. Nici Roxana nu a fost chiar cea mai bună alegere, drept dovadă, acum caută pe altcineva. De data asta chiar cred că-şi doresc altceva”, a spus Simona Mara pentru expressdebanat.ro.

Cu o experienţă de cinci ani în televiziune, dar şi alte atuuri, reşiţeanca nu se consideră printre favorite, ci crede că toate fetele înscrise în competiţie au şanse egale să vă spună Bună dimi” şi să vă zâmbească cu gura până la urechi prezentându-vă starea vremii. Nu sunt singura obişnuită cu un platou de televiziune sau cu experienţă în televiziune. Eu mă bazez însă pe spontaneitate, pe felul meu de a fi, sunt vioaie, perseverentă şi curioasă”, a mai declarat Simona.

De ce ar fi Simona o vecină” bună?! Răspunde tot ea, pe site-ul A1, unde s-au făcut înscrierile. Arăt ca o fată, pot face (aproape) orice face un băiat, gătesc că o mămică, cârcotesc ca o pisi, nu sforăi şi sunt rezistentă la stres şi dispusă la distracţie”. Să-i dorim succes, mai ales că ştim cât de mult îşi doreşte să schimbe aerul! O puteţi vota pe Simona aici!

Comments

 1. Adrian Dumitru says:

  Aici se vede diferenta intre Vest TV si Televiziunea Banat. In timp
  ce Vest TV-ul are o prezentatoare profi, Televiziunea Banat ramane cu o
  prezentatoare care “ar renunţa fără ezitare la pupitrul ştirilor Banat
  TV ” pentru titlul de “cea mai mare pitzipoanca”. Felicitari!

 2. Petru Fuchs says:

  Replica la comentariul lui Adrian Dumitru. “Pitipoanca“ este un argou in care o tanara, frumoasa foc, cu mult charm si sex-appeal, adica avand mult farmec, nuri, atractie, senzualitate, este considerata, din invidie, ca fiind usuratica… Deci Mitica, alege intre Simona si oricare comentatoare din Caras… Ai imbatranit Mitica….Referitor la Vest TV, nu-l prind fiindca e plina de purici!

 3. Ahahahahaha…Bravo Dumitru

 4. Petru Fuchs …da te inteleg ! Poate fii invidie…poate nu ! Dar eu ca patron NU AS TINE pe nimeni care “ar renunţa fără ezitare la pupitrul ştirilor Banat TV”…nu dai dovada de profesionalitate ! Si hai sa fim seriosi …” frumoasa foc, cu mult charm si sex-appeal, adica avand mult farmec, nuri, atractie, senzualitate”…o descriere exagerata …as zice ca nu cunosti ce fete frumoase sunt prin Caras-Severin…fata asta este o fata normala ca si majoritatea !

 5. Petru Fuchs says:

  Bogdane, nu ai citit cu atentie comentariul meu! Am descris conform DEX, cuvantul “pitipoanca“, argou folosit de Mitica. Poate acolo in Italia, la Lodi nu sunt fete mai sexy decat in Caras…

 6. Ah, nu am vrut sa jignesc ! De multe ori anumite cuvinte “de strada” au un significat diferit fata de cuvintele din DEX ! Desi da, am inteles gresit mesajul tau ! Eu am vrut sa ma complimentez cu Caras-Severin pentru fetele frumoase ce are ! Din pacate pe net’ nu se poate intelege tonul vocii, si asa multe fraze pot veni intelese gresit ! Iti cer scuze daca am jignit ! Parerea mea despre aceasta fata este neschimbata ! Nu o consider o curva …nu ! Dar pur si simplu nu-mi place sa scuip in farfuria din care manc !

 7. Petru Fuchs says:

  Mara are vreo 150 de voturi. Cealalta fata din Resita, Ingrid Roxana Muller are 1147 de voturi. O concurenta din Bucuresti are … 4800 de voturi. Vreti s-o vedeti cum arata? Cautati pe: http://neatza.a1.ro/cautam-vecina/alege-196#candidata