Copiii de la “Riki-Priki” au talent!

po 1000x100px (3)

În cadrul săptămânii „Să știi mai multe, să fii mai bun”, emisiunea „Românii au talent” s-a mutat la Reșița, în Cinematograful Dacia, într-o variantă locală, concurenții fiind copiii de la grădinița Riki-Priki. Demonstrații de dans, poezii, cântecele și gimnastică au fost talentele de pe ordinea de zi.

Cei mai talentați copii din grădiniță au făcut deliciul publicului și al juriului, fiecare pregătind câte un moment cât mai artistic, explorând partea talentată. Peste 30 de copii au cântat, au dansat și s-au distrat împreună cu sala întreagă, participând la concursul „Copiii au talent”, pentru că și copiii reșițeni au foarte multe talente.
[slickr-flickr search=”sets” set=”72157633164672520″]

Acțiunea de astăzi, concursul «Copiii au talent », face parte din proiectul «O săptămână de vis cu Riki-Priki », din programul național «Să știi mai multe, să fii mai bun ». Este un concurs realizat pe grădiniță, s-a făcut o preselecție săptămâna trecută, dar meritul este al părinților, pentru că au descoperit talentul, i-au costumat pe copii cum au știut mai bine. Văd că și părinții, și copiii au fost încântați, le-am improvizat un Smiley și un Bartoș de Reșița și sperăm că le-au plăcut. Toți participanții au primit diplome și premii”, a declarat Anca Bejenariu,  profesor coordonator în cadrul Grădiniței Riki Priki.
[slickr-flickr search=”sets” set=”72157633160032779″]

banner 1000 x 100 hd

Dansuri și melodii contemporane care au traversat întreaga planetă au ajuns și pe scena de la Dacia și chiar au reușit să urce pe podiumul concursului. Astfel că dansul Gangnam Style a luat locul I, iar melodia „Eu vara nu dorm”, interpretată de un băiețel din grupa mare, a reușit să obțină mențiunea din concurs. La fel de apreciate au fost și talentul la gimnastică al unei fetițe, prezentarea de modă a unei micuțe de trei ani și dansurile țigănești cu adevărat spectaculoase.
[slickr-flickr search=”sets” set=”72157633164678898″]

La finalul competiției, atât copiii, cât și părinții prezenți, dar și cadrele didactice au declarat că aceasta a fost într-adevăr „O săptămână de vis cu Riki-Priki”. Concursul „Copiii au talent” a avut mare priză până și la cei mai mici din sală care au aplaudat, au cântat și chiar au dansat fără oprire alături de participanți.
[slickr-flickr search=”sets” set=”72157633164687014″]

03 britannia 1000 x 100 gif