Piticii și Copăceii, la „Express de Banat”!

Dis-de-dimineață, redacția celui mai citit cotidian online din Caraș-Severin a fost invadată de micuții de la Grădinița Riki Priki. Zeci de preșcolari au învățat noțiunea de „online” și s-au declarat uimiți de modul în care se desfășoară activitatea în spatele știrilor postate pe site.

Programul Național „Să știi mai multe, să fii mai bun!” le-a oferit prilejul preșcolarilor de la Grădinița cu Program Normal Numărul 4 din Reșița să desfășoare activități inedite, diferite de cele obișnuite de la clasă. Peste 30 de copii din Grupa Mare, a Piticilor, și cea Mică, a Copăceilor, au vizitat sediul redacției „Express de Banat”, amplasat în centrul orașului, în cadrul clădirii CASE SA, la etajul 6.

 „Se organizează altfel de activități. Încercăm să organizăm unele cu un grad mare de interes, dar în același timp și distractive pentru copii. Mulți dintre părinți participă la acestea, în perioada 1-5 aprilie. Copiii au fost încântați de noțiunea de online, mai ales că mulți dintre ei folosesc deja site-urile de socializare, bineînțeles sub stricta supraveghere a părinților”, a declarat Anca Bejenariu, profesor coordonator în cadrul Grădiniței Riki Priki.

O să dau multe like-uri pentru Express de Banat pentru că am pagină de Facebook. Mă bucur că am văzut cum se face un ziar”, a spus Patrick Dumitru, din grupa Copăceilor.

Preșcolarii au recitat poezii și au cântat un cântecel pentru reporterii „Express de Banat”, cărora le-au făcut mai frumos începutul de săptămână.