FOTO/VIDEO: Reşiţeanca Iuliana Meda, noua vecină a lui Răzvan şi Dani la emisiunea Neatza, de la Antena 1!

Plecarea Roxanei Vancea din platoul emisiunii Neaţa şi organizarea unei preselecţii pentru alegerea noii vecine a simpaticilor Răzvan şi Dani îi oferă şansa reşiţencei Iuliana Meda să ajungă în echipa matinalilor de la Antena 1.

E plină de viaţă, distractivă, nebunatică, după cum spune chiar ea, şi are un corp atent lucrat la sală. Lucrează într-un centru comercial din Reşiţa şi numai cine nu a trecut pe acolo nu a remarcat-o. E sociabilă, zâmbăreaţă şi are tot ce-i trebuie ca să te binedispună. A fost vecină de cartier cu Dani Oţil până ca acesta să se mute la Bucureşti. Acum ar încânta-o mai mult statutul de vecină în platoul emisiunii matinale de la Antena 1, motiv pentru care s-a înscris în competiţie cu zeci de tinere din toată ţara pentru a-i lua locul Roxanei Vancea. Reşiţeanca de 25 de ani are nevoie de voturile voastre ca să fie selectată pentru probele din faţa camerelor de filmat. Acolo depinde numai de ea. „Dacă ajung în platoul de la Neatza, nici nu mai plec de acolo. Am să le fac uitate pe Cruduţa şi Vancea, pentru că sunt exact ceea ce caută Răzvan şi Dani. Sunt foarte potrivită pentru rolul de vecină a celor doi. Am un mare avantaj în această competiţie, nu trebuie decât să fiu eu ca să câştig. Sunt o fire veselă, distractivă şi asta o ştiu toţi cei care intră în magazinul în care lucrez. Îi fac pe toţi clienţii să râdă”, spune Iuliana.

Reşiţeanca vrea o schimbare în viaţa ei şi crede că a sosit momentul. „Urmăresc în fiecare zi emisiunea şi mă gândeam de multă vreme că acolo ar fi locul meu. Pe Dani îl ştiu ceva mai bine, deoarece locuiesc în acelaşi cartier în care a stat şi el. Am terminat şi eu acelaşi liceu cu cei doi şi sper să nu se interpreteze greşit dacă ar fi să mă aleagă pe mine”, a mai spus Iuliana Meda pentru expressdebanat.ro. Dacă vreţi ca Iuliana să fie noua vecină de la Neatza, votaţi-o aici!