70 de motocicliști, cu cărțile de poker în buzunar

po 1000x100px (3)

Zeci de motocicliști din Reșița și Timișoara au participat astăzi la o acțiune inedită, cu scop caritabil. Poker Run este un eveniment ce a ajuns la ediția a patra și este organizat în memoria unui motociclist care și-a pierdut viața în trafic.  

Participanții pe motociclete au vizitat cinci puncte de control, trăgând o carte de joc la fiecare oprire. Punctul de plecare a fost Timișoara, iar motocicliștii au urmat traseul Lugoj-Caransebeș-Reșița și Crivaia, care este destinația finală a călătoriei de astăzi. Una dintre opriri a fost Muzeul de Locomotive din zona Triaj. Evenimentul a fost marcat printr-un album foto, după care riderii s-au pus din nou la drum. Cartea de Poker au tras-o la ieșirea din oraș.

YouTube video

„Este un joc de noroc. Cea de a cincea carte o vom trage la Crivaia. Cel mai bun câștigă jocul de poker, iar restul se distrează. În fiecare an donăm banii pe care îi adunăm din taxa de participare, care este una simbolică. Acțiunea este dedicată unui prieten de-al nostru, care a murit în accident de motocicletă atunci când pregăteam prima ediție”, a declarat Sorin Stanca, unul dintre motocicliștii participanți la Poker Run.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157633125567162″]

banner 1000 x 100 hd

Concursul nu este câștigat de cel mai rapid participant, ci este o chestiune de noroc și regularitate.

„Cu toate acestea, atragem încă o dată atenția cu privire la circulația pe drumurile publice a tuturor participanților la trafic. Pentru ca totul să se desfășoare fără incidente, un echipaj al poliției rutiere a fost alături de noi”, a spus Ancuța Cărbunaru, de această dată în calitate de motociclist, și nu de purtător de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

YouTube video

 

03 britannia 1000 x 100 gif